Just for Men Skäggfärg

SKU: 0051407r

Availability: I lager

Just for Men Skäggfärg
129,00 kr
Betyg
10 Recension
OR

Kundrecensioner 10 item(s)

10 Item(s)

Smart sätt att skapa naturliga konturer
Innehållet räcker ungefär till två färgningar. Jag lärde mig att skapa naturliga, mindre skarpa konturer genom att låta färgen verka där mindre tid och vända på borsten samt ha en hudkräm på dessa ytor innan färgningen.

Ibland är det färgblandning kvar som jag då använder för mindre ytor på huvudhåret.
Betyg
Recension av Konstantinos / (Publicerad 2019-08-17)
Ser naturlig ut och är otroligt lätt att applicera
Har rätt mörkt skägg, men har några störande blonda strån som jag färgar för att få ett jämnare skägg, kör med dark brown och skägget får en naturlig färg.
Tycker att den funkar väldigt bra, har använt några förpackningar redan.
För mig så håller färgen i sig i ca 1,5 vecka innan jag behöver färga igen.
Den är väldigt lätt att applicera, bör tänkas på att om man färgar mycket skägg så bör man korta ned verkningstiden, eftersom den börjar verka direkt när man applicerar den i skägget.
Fungerar även att ta på solblekta ögonbryn.
Betyg
Recension av Erik / (Publicerad 2017-04-11)
Enklare kan det inte bli!
Mycket enkel att applicera och ger ett utmärkt resultat som sitter i någon månad - sedan ljusnar skägget och det är dags att återupprepa proceduren.
Betyg
Recension av Gunnar / (Publicerad 2017-04-03)
Toppen produkt
Lätt och tar bara ett par minuter att färga bort det gråa. Toppen!
Betyg
Recension av Micke / (Publicerad 2016-12-26)
helskägg
Perfekt
Betyg
Recension av Bosse Rydin / (Publicerad 2016-11-30)
Klockren produkt
Oerhört effektiv och ger inga missfärgningar på huden efter applicering. Klockren!
Betyg
Recension av B / (Publicerad 2016-11-29)
Perfekt om man vill få bort grå eller ljusare partier i skägget
Jag använder mellanbrun och fast jag har ganska tätt skägg har jag partier på kinderna som är ljusare. Dessa fläckar gör att skägget ser lite "patchigt" ut men efter en infärgning får dessa ytor samma färg som övriga skägget och resultatet blir ett till synes tätare skägg. Jag är helnöjd med den här produkten men kom ihåg att försöka träffa rätt ton samt att inte låta den sitta i för länge (max 5 minuter) då det är lätt att "överfärga". Det rapporteras även om allergireaktioner och rådet att göra en 48-timmars testfläck rekommenderas.
Betyg
Recension av Tomas / (Publicerad 2016-11-17)
JUST FOR MEN SKÄGGFÄRG MEDIUM BROWN
Är jätte nöjd med den här färgen. Den fyller i mitt fler färgade skägg enkelt och tydligt med ett resultat som får det att se äkta ut. 4 istället för 5 då jag lever ett aktivt liv och det tvättas ur lite för snabbt bara. Men rekommenderas varmt!
Betyg
Recension av Mattisson / (Publicerad 2016-11-05)
Bra & Billig!
Färga på 5 min! Va mer kan man säga. Jo att det är faktis mycket billigare för många att inhandla denna istället för dom biligaste hår färgerna. Då man bara behöver blanda den mängd man behöver.
Betyg
Recension av David / (Publicerad 2016-02-24)
bra!
bra!
Betyg
Recension av iraj / (Publicerad 2015-09-06)

Write Your Own Review

You will receive 15 Bonus Poäng upon approval of this review and/or rating.

Du recenserar: Just for Men Skäggfärg

How do you rate this product? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg