Mr Bear Family Beard Brew Woodland

SKU: 0271003

Availability: I lager

Mr Bear Family Beard Brew Woodland
219,00 kr
Betyg
44 Recension
OR

Kundrecensioner 10 item(s)

1-10 av 44

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Den passar utmärkt för mig.
Den har en fräsch skogs doft och en lagom oljig konsistens.
Betyg
Recension av Peter / (Publicerad 2018-04-02)
Grym olja!
Bästa oljan jag provat. Dryg och fluffar till skägget som håller sig på plats hela dagen. Fin glans och doftar gott, dock inte länge efter man masserat in den i skägget. Enda nackdelen är kvaliten på flaskan/pipetten, på två av tre flaskor har antingen pipetten läckt eller så har korken inte gått att dra åt.
Betyg
Recension av Daniel / (Publicerad 2018-02-10)
Bra olja som gör sitt jobb, jag har använt den i kombo med balm. Lukten kunde suttit i lite längre.
Använt denna ett tag. Dags att testa nytt.
Betyg
Recension av Peter / (Publicerad 2018-02-08)
Låter den bra för dig bör du köpa!
Tycker den doftar äkta och fräscht samt funkar exakt som den ska. Bra behållare och mängd.
Betyg
Recension av William / (Publicerad 2017-12-05)
Love it!
Min favorit! Älskar doften.
Använt den mer vid speciella tillfällen så haft den ganska länge men den har hållit sig lika fräsch som vid första öppnandet.
Hade oturen att få en flaska som inte riktigt gick att skruva på korken/pipetten men i övrigt har den varit great.
Lätt att applicera, doften sitter kvar rätt länge, känner mig så fantastiskt fräsch efter att jag använt den. Super helt enkelt!
Betyg
Recension av David / (Publicerad 2017-11-09)
Bra produkt för bra peng!
Den gör sitt jobb!
Betyg
Recension av Daniel / (Publicerad 2017-09-29)
Dryg och inget kladd
Bra olja som sugs upp av skägg och hud, lämnar inget kladd. Rik lukt av tall
Betyg
Recension av Nima / (Publicerad 2017-09-23)
Fin olja
Härlig doft av tall. Oljan sugs upp av skägg och hud och lämnar inget kladd. Bäst att smörja in med händer och fingrar och sedan borsta av.
Betyg
Recension av Nick / (Publicerad 2017-09-23)
doftar bra men inte den bästa oljan jag testat.
doften är verkligen från den djupaste skogen. dock tycker jag inte att det mjukar upp skägget så jättemycket, har använt andra bättre oljor.
Betyg
Recension av karl / (Publicerad 2017-09-04)
Älskar den
Skäggoljan som gör det den ska.. otroligt bra produkt
Betyg
Recension av Johan / (Publicerad 2017-06-23)

Write Your Own Review

You will receive 15 Bonus Poäng upon approval of this review and/or rating.

Du recenserar: Mr Bear Family Beard Brew Woodland

How do you rate this product? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg