Mr Bear Family Beard Brew Wilderness

SKU: 0271005

Availability: I lager

Mr Bear Family Beard Brew Wilderness
219,00 kr
Betyg
19 Recension
OR

Kundrecensioner 10 item(s)

1-10 av 19

Page:
  1. 1
  2. 2
Bra olja
En frisk och fräsch doft. Återfuktar skägget på ett bra sätt.
Betyg
Recension av Martin / (Publicerad 2017-10-09)
Rekommenderas
Riktigt väldoftande och bra. Kände skillnad i skägget redan efter första användningen.
Betyg
Recension av Jokke / (Publicerad 2017-01-22)
Fem av fem toasters
Vet inte vart jag ska börja... Startar varje dag med att smörja in skägget med den här maddafakkern. Ger en härlig lyster och får skägget att kännas levande!
Betyg
Recension av Orreman / (Publicerad 2016-10-11)
En bra olja som doftar riktigt bra
Doftar riktigt bra! Detta var den första olja jag köpte och jag har fortsatt att köpa denna även när jag provat andra
Betyg
Recension av Håkan / (Publicerad 2016-06-05)
Väl värt pengarna
Väldigt bra produkt, Fräsch doft som inte tar över
Betyg
Recension av Mogge / (Publicerad 2016-04-27)
Mustig doft med fräscha undertoner
Svenska Mr Bear Family lämnar ingen besviken med denna skäggolja av högsta kvalitet. Doft av skog och mossa för mustig manlighet toppad med inslag av mild citrus bäddar för ett fräscht helhetsintryck. Smart lösning i glasflaskans kork utrustad med pipett för att slippa kladd och spill.
Betyg
Recension av Jesper / (Publicerad 2016-03-17)
Grym!
Köpte hela kittet med wash, vax och olja! Riktigt bra grejer. Dock så tycker tjejen att jag luktar citron paj. Men det är bra tydligen!
Betyg
Recension av Daniel / (Publicerad 2016-02-03)
Grym
Bra olja, dryg i sig och doftar väldigt gott. Har provat många men mr bears oljor slår det mesta tycker jag.
Dryg
God doft oavsett vilken olja av mr bear
Kladdar ej
Betyg
Recension av Sergon / (Publicerad 2015-12-20)
bra, dryg och långvarig
Har provat några stycken oljor och denna har hittills varit den bästa, det krävs väldigt lite, ger en rejäl lyster i skägget och doftar friskt och gott!
Betyg
Recension av André / (Publicerad 2015-11-04)
Nöjd men..
Woodland är mycket bättre i mitt tycke. Skulle viljat ha mer lavendel doft i denna för att göra den mer 'fräsh' men den gör det en bra olja ska göra och gör det med kvalitet!
Betyg
Recension av Johan / (Publicerad 2015-10-26)

Write Your Own Review

You will receive 15 Bonus Poäng upon approval of this review and/or rating.

Du recenserar: Mr Bear Family Beard Brew Wilderness

How do you rate this product? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg