Mr Bear Family Beard Balm Woodland

SKU: 0271008

Availability: I lager

Mr Bear Family Beard Balm Woodland
219,00 kr
Betyg
17 Recension
OR

Kundrecensioner 10 item(s)

1-10 av 17

Page:
  1. 1
  2. 2
Genuin svensk skäggomsorg.
En riktigt vårdande balm för skägg o mustasch med de absolut bästa ingredienserna för hår och hud. Håren glänser och håller sig mjuka. Vad gäller styling av mustaschen så kombinerar jag med ett stadigare vax och det blir fint. Doftar diskret av granbarr och skog och det trivs jag med. Kanonbra skäggbalm!
Betyg
Recension av Alexander G. / (Publicerad 2019-03-31)
Kanon
Lagom hårt. Lätt att hantera och gör skägget gott
Betyg
Recension av Stefan / (Publicerad 2018-03-17)
Superbra
Bra och skön produkt. Härlig doft och lätt att använda
Betyg
Recension av Johan / (Publicerad 2018-01-01)
Helt ok
Helt okej. Den är lätt att arbeta med, men tyvärr så håller inte doften i sig. Den håller i sig ca 20 min. Det är det enda negativa med Mr Bear produkterna. Har även oljan och det är samma där.
Betyg
Recension av Andreas / (Publicerad 2017-02-08)
Bra produkt
Väldigt drygt räcker länge. Värm det ordentligt när du applicerar så är det lätt att fördela.
Betyg
Recension av Jonas / (Publicerad 2016-12-21)
En bra produkt
En bra produkt som luktar gott, jag brukar ha i den i skägget när jag känner att skägget är torrt och även står åt alla håll.
Betyg
Recension av kevin / (Publicerad 2016-11-01)
Bra balans mellan att inte märkas av och att märkas av.
Enkel att använda, ger lagom mycket stadga samtidigt som den håller skägget mjukt och fylligt med en viss glans. Den är inte kletig men håller i länge - blir skägget lite rufsigt under dagen är det bara att dra kammen genom några gånger så är man fin igen. Jag använder den flitigt de dagar då vädret är lite fuktigt då en olja har en tendens att rinna ut (man kan cykla genom dimma till jobbet).
Doften håller sig lagom i bakgrunden även om den heller inte är helt neutral.
Betyg
Recension av Luzze / (Publicerad 2016-09-11)
Bra beard balm med en Riktigt trevlig doft!
Trevligt beard balm som ger skägget stadga. Mysig, ganska frisk doft av barrskog. Jag har provat för få produkter av denna typ för att våga ge en femma.
Betyg
Recension av Robert / (Publicerad 2016-06-19)
Bra grej
Helt OK. Inte lika lättarbetat som andra balms (t.ex The Bearded Man Co, eller Big Red). Lite grynigt jämförelse. Men en väldigt trevlig doft. Använder denna till vardag, och andra, dyrare, och mindre "skogshuggar-aktiga" typer till festligare tillfällen.
Betyg
Recension av Johan / (Publicerad 2015-12-31)
Smidig väldoftande
Riktigt smidig balm som är lätt att applicera och att forma skägget med. Doftar gott
Betyg
Recension av Mattias / (Publicerad 2015-07-28)

Write Your Own Review

You will receive 15 Bonus Poäng upon approval of this review and/or rating.

Du recenserar: Mr Bear Family Beard Balm Woodland

How do you rate this product? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg