Beardition Even Better Beard Conditioner

SKU: 0071002

Availability: Tillfälligt slut

Beardition Even Better Beard Conditioner
249,00 kr
Betyg
15 Recension

Kundrecensioner 10 item(s)

1-10 av 15

Page:
  1. 1
  2. 2
Dryg, på det bra sättet!
Funkar fin fint, och är dryg och bra, så det går inte åt så mycket åt gången.
Betyg
Recension av Christoffer / (Publicerad 2017-09-03)
Grym
Riktigt bra! Känns som skägget verkligen blir rent och ger en härlig volym. Kan starkt rekommendera detta till er alla!
Betyg
Recension av Vito / (Publicerad 2016-12-25)
Perfekt gåva till din man
Perfekt balsam för ett mjukare skägg, glöm inte schampoot som är minst lika bra.
Betyg
Recension av Fru Daniel / (Publicerad 2016-11-21)
För mjukt och fluffigt skägg
Har länge använt schampot av samma märke och bestämde mig för att testa denna conditioner. Skägget kändes mjukt och fluffigt och jag är inte besviken!
Betyg
Recension av Sebastian / (Publicerad 2016-06-30)
Mycket bra
Doftar gott, dryg och skägget blir mjukt
Betyg
Recension av Magnus / (Publicerad 2016-05-03)
Kanonbra eftervård/balsam!
Otroligt bra resultat i efter man avvänt schampot av samma märke.
En aning klurigare att applicera än schampot, så går åt lite mer, men stort plus för dessa stora flaskor som ändå gör att detta räcker läänge! Ger ett mjukt och fräscht skägg, helt utan någon klåda. Kan dock rekommendera att slänga i lite olja när skägget är lite småfuktigt efter dusch o användning av dessa produkter, för bästa resultat!
Betyg
Recension av Martin / (Publicerad 2016-03-29)
Naturlig lenhet utlovas
Kört denna ett par gånger nu och den håller nästan samma klass som deras shampoo. Dock aningen lite för rinnig och svår att applicera. Other than that, är den riktigt bra och ger ett suveränt resulutat.
Betyg
Recension av Alexander / (Publicerad 2015-11-29)
Bästa jag provat
Bästa conditioner jag testat kombinerar den med deras schampo. Hade sån problem med att skägget kliades och irriterade huden. Detta hjälpte, då använde jag bara conditioner och deras schampo utan olja eller något. Rekommenderas starkt. Låt den sitta i någon minut innan sköljning
Betyg
Recension av Sergon / (Publicerad 2015-11-28)
Väldigt bra balsam
Lämnar skägget mjukt och lätt att skölja ur, lämnare ingen hinna kvar i skägget.
tillsammans med Beardition beard shampoo lämnar den ett rent och välluktande skägg
Betyg
Recension av David / (Publicerad 2015-11-28)
Bra! Räcker länge!
Väldigt bra och drygt balsam som räcker länge. Gör skägget mjukt och fräscht. :)
Betyg
Recension av Michael / (Publicerad 2015-11-14)

Write Your Own Review

You will receive 15 Bonus Poäng upon approval of this review and/or rating.

Du recenserar: Beardition Even Better Beard Conditioner

How do you rate this product? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg