Beardition Soft + Sweet Beard Oil

SKU: 0071003

Availability: I lager

Beardition Soft + Sweet Beard Oil
279,00 kr
Betyg
11 Recension
OR

Kundrecensioner 10 item(s)

1-10 av 11

Page:
  1. 1
  2. 2
Lätt och bra.
Mycket nöjd, fräsch och lätt doft som inte är överväldigande och känns naturlig (trots att doften beskrivs som "bamboo and rainforest"). Smidigt att kunna pumpa istället för att räkna droppar eller hälla på känsla, blir ju också lite svårare att få ur det sista ur flaskan men jag gillar't.
Betyg
Recension av Jonathan / (Publicerad 2018-03-30)
Tummen upp
Använt denna länge. Smidig dosering, luktar fräscht. Inge lika kladdig som andra jag testat men nog får du rengöra skärmen på mobilen efter användning.
Betyg
Recension av Marcus / (Publicerad 2016-09-03)
Ett måste
Ett måste för att få ett mjukt och härligt skägg. Dryg produkt så den räcker länge.
Betyg
Recension av Martin / (Publicerad 2016-01-13)
Lättarbetad
Smidig olja som är lättarbetad med god doft. Pumpen gör det väldigt smidigt vid dosering. Önskar att det fanns en större flaska bara.
Betyg
Recension av Peter / (Publicerad 2015-10-20)
En härlig doft.
Jag kan rekommendera denna olja, lätt att jobba med och har en bra doft..
Betyg
Recension av Rickard / (Publicerad 2015-08-25)
Bra
Rekommenderas starkt
Betyg
Recension av Oscar / (Publicerad 2015-06-30)
Bra och billig
Väldigt bra med fräsh lukt som håller, även bra till pris!
Betyg
Recension av Mattias / (Publicerad 2015-05-04)
Bra produkt
Pumpen är utmärkt för att dosera.
Inte alls lika fet som andra oljor jag har provat. Doften är är fräsch och väldigt mild. Gör det lätt att forma skägget
Betyg
Recension av Johan / (Publicerad 2015-04-27)
Bra
Mycket bra grej detta här!
Betyg
Recension av Ludvig / (Publicerad 2015-03-28)
Bra och doftar gött!
Doftar mycket gott och gör under för mjukheten i skägget. Pumpen i behållaren gör det lätt ändra doseringen baserat på hur långt ditt skägg är. Två pump brukar fungera utmärkt för 3-4 cm långt skägg. Bra pris också.
Betyg
Recension av Adam / (Publicerad 2015-03-14)

Write Your Own Review

You will receive 15 Bonus Poäng upon approval of this review and/or rating.

Du recenserar: Beardition Soft + Sweet Beard Oil

How do you rate this product? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg