The Bearded Man Company Beard Wash

SKU: 2981167

Availability: I lager

The Bearded Man Company Beard Wash

Regular Price: 185,00 kr

Special Price 129,50 kr

Betyg
8 Recension
OR

Kundrecensioner 8 item(s)

8 Item(s)

Blir lätt att kamma efter
Kanon schampo, varvar denna med 60 sec conditioner
Betyg
Recension av Ronny / (Publicerad 2017-09-20)
Bra schampo
Bra schampo som doftar bra och återfuktar huden.
Betyg
Recension av Tommy / (Publicerad 2017-01-09)
Bra skäggtvätt, helt enkelt.
Luktar gott, känns bra i skägget. En bra flaska att ha stående i duschen eller lätt gripbar i träningsväskan.
Betyg
Recension av Mattisson / (Publicerad 2016-11-05)
Bra men dyrt som bara den !
Doftar gott men är inte helt 100 om det är värt pengarna. Tycker det är skrattretande pris för så liten flaska.
Betyg
Recension av Dante / (Publicerad 2016-10-25)
Ett jättebra schampoo
En bra produkt som ger ett rent och väldoftande skägg.
Jag vill rekommendera att man har ett schampo när man har skägg.

Jag har förbrukat två flaskor än så länge och jag lär köpa fler.
Betyg
Recension av Björn / (Publicerad 2016-06-09)
Underbar.
Har nu testat denna i två veckor och storm trivs med den. skägget blir riktigt mjukt och man vill som inte sluta ta på det :D
Betyg
Recension av Håkan Sidén / (Publicerad 2015-06-18)
Återfuktar bra
Riktigt nöjd med detta skäggschampo! Det löddrar fint och skägget känns ordentligt återfuktat efteråt.
Betyg
Recension av Olle / (Publicerad 2015-04-17)
Dålig
Gillar inte denna, då jag upplever skägget blir strävt och man får massa skäggstrån i näven.. Luktar heller inget speciellt
Betyg
Recension av Andreas / (Publicerad 2014-11-28)

Write Your Own Review

You will receive 15 Bonus Poäng upon approval of this review and/or rating.

Du recenserar: The Bearded Man Company Beard Wash

How do you rate this product? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg