Recipe for Men Beard Elixir

SKU: 0221003

Availability: I lager

Recipe for Men Beard Elixir
169,00 kr
Betyg
14 Recension
OR

Kundrecensioner 10 item(s)

1-10 av 14

Page:
  1. 1
  2. 2
Ganska bra överlag
Ganska bra men lite för vattnig, håller inte riktigt länge i skägget och ser ut att torka ut snabbt. Kanske bättre för kortare skägg än längre. Doften håller inte heller särskilt länge. Brukar använda den efter duschen, den är bra för att återfukta snabbt hårbotten.
Betyg
Recension av Christian / (Publicerad 2020-04-09)
Bra! ++++
+ Bra olja med bra råvaror - lite för Tunn för mig och har en väldigt svag doft som inte är speciellt upphetsande
Betyg
Recension av Broke / (Publicerad 2018-06-26)
Nybörjare
Prisvärd olja men lite för vattnig och doften är väl okej.
Betyg
Recension av Jakub / (Publicerad 2016-06-16)
Mycket prisvärd!
Mycket prisvärd! Har en fräsch och härlig doft och gör skägget silkeslent samt eliminerar klådan omedelbart!
Betyg
Recension av Bassem / (Publicerad 2016-05-11)
Friskare skägg
Fick ett lugn i skägget, klådan försvann och nu kan jag inte vara utan skäggolja.

Gav mersmak för att testa andra skäggoljor och dofter.
Betyg
Recension av Johan / (Publicerad 2016-02-11)
Fin produkt
Liten billig plastflaska som doftar blommor
Betyg
Recension av sohrab / (Publicerad 2016-02-08)
Bra första val
Detta var den första jag köpte och tycker den är riktigt bra, luktar gott och märker stor skillnad på skägget när man använder oljan, blir så mycket lenare och friskare.
Betyg
Recension av Per-Erik / (Publicerad 2016-01-18)
Blommig doft.
Liten billig plastflaska väldigt omanlig doft som doftar blommor och korriander! :-(
Oljan i sig funkar säkert lika bra som nån annan olja , men det är ju för känslan och doften man köper en dyr skäggolja...
Betyg
Recension av Mr M / (Publicerad 2016-01-15)
Bra
Bra olja som mjukar upp, har inte märkt av att den tar bort kliandet o det då mitt skägg ej kliar. Men rekommenderar denna då den mjukar upp. Jag gillade inte doften, men alla har ju olika smaker. Doften är mer åt lemongrass än åt trä doften som jag önskade.
Betyg
Recension av Sergon / (Publicerad 2016-01-13)
Luktar gott
Oljan luktar gott och kladdar ej.
Förvånad över hur lätt oljan är, behövs bara ett par droppar för att smörja in skägget.
Betyg
Recension av Andreas / (Publicerad 2015-12-29)

Write Your Own Review

You will receive 15 Bonus Poäng upon approval of this review and/or rating.

Du recenserar: Recipe for Men Beard Elixir

How do you rate this product? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg