Beardilizer Facial Hair Complex

SKU: 3072401

Availability: I lager

Beardilizer Facial Hair Complex
375,00 kr
Betyg
12 Recension

Kundrecensioner 10 item(s)

1-10 av 12

Page:
  1. 1
  2. 2
Awsome
Bästa tabletterna för ojämna utväxter
Betyg
Recension av Kulan / (Publicerad 2017-09-12)
Bra-
Bra.
Betyg
Recension av Simon / (Publicerad 2016-09-26)
Bra
Bra produkt!
Betyg
Recension av Robin / (Publicerad 2016-06-27)
Dålig
Dålig
Betyg
Recension av Viktor / (Publicerad 2016-06-14)
Gaser
Kanske bara är jag, men efter tre dagar med detta (intensiv) så började det produceras extremt äckliga gaser, ni vet sådana man inte ens kan vara kvar i själv...
Men men, kanske bara är jag.

Såklart ej märkt nått resultat på denna korta tid.
Betyg
Recension av Niklas / (Publicerad 2016-02-07)
Nöjd med resultat
Har nu kört 10 dags kur och måste säga att jag märker av resultat genom fylligare och finare skägg!
Betyg
Recension av Erik / (Publicerad 2015-12-12)
Bra resultat
För någon dag sedan avslutade jag en intensiv behandling, och tar nu 3 kapslar om dagen.
Intensivbehandlingen gav ett bra resultat. Inte exakt så bra som jag velat, men mina förväntningar var höga. Men det växte fortare och jag kommer fortsätta ta dessa.
Betyg
Recension av Peter / (Publicerad 2015-10-20)
Svårt att avgöra
Testat dessa tabletter under en tid nu, och är nog minst sagt kluven till resultatet.
Till att börja med luktar de lika illa som de smakar. Vid intensivkuren gjorde detta att man dessutom rapade denna smak en tid efter varje intag.
Gällande kraftigare skäggväxt är det rätt svårt att säga något. En del av mig vill säga att det blivit något bättre på kinderna, medan man ibland känner att det nog bara är placebo. Kanske funkar det bäst för att stärka redan bra täckta områden?
Betyg
Recension av Joacim / (Publicerad 2015-10-01)
Bra produkt
Helt okej produkt som faktiskt funkar! Skägget har blivit tätare och ser manligare ut.
Betyg
Recension av Pontus / (Publicerad 2015-05-30)
Snabba resultat
Jag började med 10 dagar intensiv behandling (9 tabs / dag) och har nu efter 10 dagar fått en tätare skäggväxt, kommer troligtvis få som tätast om 2-3 mån när hela behandlingen är klar, men kan iaf påpeka att dessa tabletter fungerar för mig som tidigare haft endast fjun men nu fått skäggväxten allt mer tätare, och detta just under de första 10 dagarna.
Betyg
Recension av Alex B / (Publicerad 2015-04-26)

Write Your Own Review

You will receive 15 Bonus Poäng upon approval of this review and/or rating.

Du recenserar: Beardilizer Facial Hair Complex

How do you rate this product? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg