Beardilizer Facial Hair Complex

SKU: 3072401

Availability: I lager

Beardilizer Facial Hair Complex
375,00 kr
Betyg
15 Recension
OR

Kundrecensioner 10 item(s)

1-10 av 15

Page:
  1. 1
  2. 2
Testa!
Luktar och smakar lite mysko men det gör inget. Kört intensiv kuren och nu gått över till de normala intaget, dock för tidigt att säga att det märks någon skillnad. Men det känns lite som att skägget blir tätare. Och om inte annat så blir man mycket piggare av dom! Värt att testa!
Betyg
Recension av Oscar / (Publicerad 2019-02-02)
Ingen effekt
Kört på dessa tabletter nu i över en månad utan resultat. Började med 3x3 tabletter om dagen i 10 dagar. Kör nu på normal kur men har inte sett någon förbättring tyvärr.

Kommer köpa min tredje och sista burk, i ett desperat sista försök att få igång en proper skäggväxt.
Betyg
Recension av Johan / (Publicerad 2018-08-22)
Bra produkt
Körde intensivkuren, dock en lite kortare variant 5 dagar och har gått över till 3 tabletter dagligen. Fungerar bra och jag kommer fortsätta med tabletterna och troligtvis även köpa deras spray för att öka på ännu mer.
Betyg
Recension av Tommie A / (Publicerad 2018-02-05)
Awsome
Bästa tabletterna för ojämna utväxter
Betyg
Recension av Kulan / (Publicerad 2017-09-12)
Bra-
Bra.
Betyg
Recension av Simon / (Publicerad 2016-09-26)
Bra
Bra produkt!
Betyg
Recension av Robin / (Publicerad 2016-06-27)
Dålig
Dålig
Betyg
Recension av Viktor / (Publicerad 2016-06-14)
Gaser
Kanske bara är jag, men efter tre dagar med detta (intensiv) så började det produceras extremt äckliga gaser, ni vet sådana man inte ens kan vara kvar i själv...
Men men, kanske bara är jag.

Såklart ej märkt nått resultat på denna korta tid.
Betyg
Recension av Niklas / (Publicerad 2016-02-07)
Nöjd med resultat
Har nu kört 10 dags kur och måste säga att jag märker av resultat genom fylligare och finare skägg!
Betyg
Recension av Erik / (Publicerad 2015-12-12)
Bra resultat
För någon dag sedan avslutade jag en intensiv behandling, och tar nu 3 kapslar om dagen.
Intensivbehandlingen gav ett bra resultat. Inte exakt så bra som jag velat, men mina förväntningar var höga. Men det växte fortare och jag kommer fortsätta ta dessa.
Betyg
Recension av Peter / (Publicerad 2015-10-20)

Write Your Own Review

You will receive 15 Bonus Poäng upon approval of this review and/or rating.

Du recenserar: Beardilizer Facial Hair Complex

How do you rate this product? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg