Captain Fawcett Moustache Wax Ricki Hall's Booze & Baccy

SKU: 2901010

Availability: I lager

Captain Fawcett Moustache Wax Ricki Hall's Booze & Baccy
165,00 kr
Betyg
8 Recension
OR

Kundrecensioner 8 item(s)

8 Item(s)

Best so far
Kan bara instämma i de övrigas hyllningar. Luktar fantastiskt gott. Och så tycker alla som luktat.

Tyvärr är den slut nu när jag behöver en ny burk... :(
Betyg
Recension av Magnus / (Publicerad 2019-08-28)
Episk doft med stil
Doften är verkligen sagolikt bra. Det är som att öppna en mustig bok på klassiska puben där Ernest Hemmingway, Theodore Roosevelt och Winston Churchill skulle ha suttit vid din sida med varsin pipa tobak och bjudit på ett glas. Supersmidig förpackning som lätt kan ligga i fickan utan att märkas av. Bra stadga och hållfasthet utan att bli kletig.
Betyg
Recension av Mikael / (Publicerad 2019-07-23)
Bästa vaxet
Bästa vaxet jag använt! Väldigt lätt att applicera samtidigt som det inte är omöjligt att skölja bort från fingrarna. Doften är magisk, men rätt stark. Ingen mening med parfym, för du känner inget annat än vaxets doft :D
Betyg
Recension av Sobek / (Publicerad 2019-03-20)
Favoritvax
Favoritvaxet. Doftar underbart och är lätt att applicera samtidigt som den håller länge. Fungerar utmärkt till handlebars ganska dryg så räcker länge. Köp nu! Doften är to die for! Snygg och smidig förpackning lätt att ta med, om än bara för att lukta lite på ;-)
Bästa vaxet jag har prövat!
Betyg
Recension av Carl-Magnus / (Publicerad 2018-08-09)
Vax som håller din mustach på plats
Mjukt och lättarbetat vax som verkligen håller muschen på plats hela dagen. Doften är minst sagt speciell, i positiv bemärkelse! Luktar helt fantstiskt.
Betyg
Recension av Andreas / (Publicerad 2017-02-17)
Bra combo
Mycket bra vax som är mjukt och lättarbetat men ändå ger bra stadga
Betyg
Recension av Henrik / (Publicerad 2016-11-16)
Beroendeframkallande
Detta är det absolut bästa vax jag någonsin testat. Doften är beroendeframkallande och luktar en hel arbetsdag dessutom. Kan fortfarande efter att ha använt nästan en hel burk, bara rulla med ögonen när jag känner doften. Världsklass! Lätt att applicera och torka bort från fingrar. Lite åt det fetare hållet.
Betyg
Recension av Alexander / (Publicerad 2015-11-29)
Kärlek
Bara älskar doften. Får känslan av gammal engelsk pub!
Betyg
Recension av André / (Publicerad 2015-11-02)

Write Your Own Review

You will receive 15 Bonus Poäng upon approval of this review and/or rating.

Du recenserar: Captain Fawcett Moustache Wax Ricki Hall's Booze & Baccy

How do you rate this product? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg