Captain Fawcett Beard Oil Ricki Hall's Booze & Baccy 50 ml

SKU: 2901011

Availability: I lager

Captain Fawcett Beard Oil Ricki Hall's Booze & Baccy 50 ml
535,00 kr
Betyg
12 Recension
OR

Kundrecensioner 10 item(s)

1-10 av 12

Page:
  1. 1
  2. 2
Bäst
Helt klart bästa oljan jag provat! Luktar gott och motverkar klåda som annars kan uppstå i skäggbotten. Inte lika 'vattnig' som vissa andra oljor jag använt.

Absolut värd pengarna.
Betyg
Recension av Pontus / (Publicerad 2019-10-28)
Gör dig själv en tjänst och bara köp den!
Det här är min absoluta favorit, hands down. När jag började leta efter skäggolja för några år sedan var den här doften någonting jag undermedvetet letade efter.
För mig är det en olja med extremt mycket karaktär, en rökighet och doft som är så mycket spott on att jag faktiskt tar mig tiden att skriva dessa rader.
Magisk, är nog dess bästa beskrivning!
Betyg
Recension av Bambam / (Publicerad 2019-07-18)
KUNG
Simply the best............
Betyg
Recension av Nikke / (Publicerad 2018-10-24)
Superb olja - som doftar gudomligt!
Underbar olja som doftar ljuvligt! En av mina favoriter när det gäller oljor, dryg och doft som håller. Snygg förpackning och design. Kvalité rakt igenom.
Betyg
Recension av Carl-Magnus / (Publicerad 2018-08-09)
Kvalitet!
Rekommenderas! Har provat både balm och olja från flertalet varumärken och håller denna som en ganska klar favorit pga att den är drygare och håller längre in på dagen. Den mycket maskulina doften och grymt fina förpackningar är såklart en bonus.
Betyg
Recension av Fredrik / (Publicerad 2018-07-17)
Måste upplevas
Manlighet på flaska! Det här skäggolja när den är som bäst.
Perfekt konsistens och doften håller i sig galet länge i skägget samtidigt som det gör nytta. Tveka inte på denna!
Betyg
Recension av Mannen i huset / (Publicerad 2018-05-26)
Som inget annat
En väldoftande produkt, som för tankarna till en hjälte från förr. Hår på bröstet, pondus och en känsla av att vara king of the hill.

Lätt applicerade, doftar länge och ger fin lyster.
Betyg
Recension av Plogen440 / (Publicerad 2018-02-10)
En gentlemans olja..
Oj..

Fawcett levererar som vanligt, en produkt som är välkomponerad och genomtänkt.
Oljan är dryg, utan att vara för tung och svårarbetad, den täcker upp och slinker in bra i skägget! Skäggbotten mår gott, och man mår som en Gentleman från svunna tider..

Just svunna tider är vad doften för en till.. Till dolda 'speak-easys' där röken hänger tung från exklusiva cigarrer, till välfyllda hyllor av drycker från närr och fjärran.. En doft för mannen som gärna ser svartvita foton och telefonister som nymodigheter, fast ändå med en stadig fot i nutiden!
Betyg
Recension av Carl-Johan / (Publicerad 2016-09-19)
Bäst, Underbar, ljuvlig!
Testat en hel del olika oljor från diverse tillverkare... Detta är den bästa, tveklöst! Dryg och go att arbeta in i skägget. Kvalitén är faktiskt slående, upplever det rätt tydligt att oljan tar hand om skägget på ett bättre sätt än samtliga oljor jag testat. Ren kvalité och ska det smaka så får det ju bannemig kosta, denna oljan är värd priset.

Doften är lite julig men framförallt kommer det upp toner av trä, kåda, tobak och något jag inte kan sätta namn på. Känns väldigt exklusiv, denna!
Betyg
Recension av Joseph / (Publicerad 2016-08-01)
Mycket bra
Har använt flera olika oljor och den här är en favorit! Den är dryg jämfört med andra oljor.
Doften är grym - exklusiv, maskulin och håller hela dagen.
En mycket bra köp - den kommer jag helt klart köpa igen!
Betyg
Recension av M / (Publicerad 2016-01-16)

Write Your Own Review

You will receive 15 Bonus Poäng upon approval of this review and/or rating.

Du recenserar: Captain Fawcett Beard Oil Ricki Hall's Booze & Baccy 50 ml

How do you rate this product? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg