Proraso Beard Oil - Wood & Spice

SKU: 0621023

Availability: I lager

Proraso Beard Oil - Wood & Spice
159,00 kr
Betyg
8 Recension
OR

Kundrecensioner 8 item(s)

8 Item(s)

Favoriten
Älskar denna doft! Känns maskulin och kvalitén på oljan är verkligen påtaglig
Betyg
Recension av Magnus / (Publicerad 2018-03-20)
Doftar väl så mycket.
En bra olja, men doftar alldeles för starkt, i mitt tycke. Dock väldigt behaglig olja som gör vad den ska med skägget.
Betyg
Recension av Daniel / (Publicerad 2017-08-10)
Grym produkt!
Godaste oljan jag haft, andra kommenterar den härliga, starka och maskulina doften, supernöjd! Känns bra i skägget också :)
Betyg
Recension av Fredrik / (Publicerad 2017-08-02)
Grym produkt!
Känns väldigt bra i skägget, fräsch ocj maskulin doft, vill anvöbda den hela tiden, mycket nöjd! Snabb leverans ska vi inte tala om
Betyg
Recension av Freddan / (Publicerad 2017-06-19)
Skäggolja
Upplever att skägget blivit tjockare
Betyg
Recension av Camilla / (Publicerad 2017-01-26)
Grym med mycket och god lukt
Fantastisk olja! Gör sitt jobb och skägget blir mjukt och lättskött. Det känns som att oljan verkligen går på djupet och stråna känns nästan tjockare efter några dagars användning :). Dock ska betonas att den luktar gott (manligt) men mycket och lukten sitter i hela dagen vilket kan krocka med din favoritparfym.
Betyg
Recension av Tomas / (Publicerad 2016-11-15)
Bästa oljan
Bara älskar den här oljan. Underbar doft med en touch av eukalyptus. Svårt att byta till någon annan efter att ha testat denna.
Betyg
Recension av Andy / (Publicerad 2016-04-11)
Jag har funnit mitt märke!
Mycket väldoftande på ett müskigt och maskulint vis, med en lukt som sitter i till dagen därpå. En varning utfärdas dock för att blanda med andra parfymer eller liknande, i och med att denna olja luktar väldigt kraftfullt!
Betyg
Recension av Fredrik / (Publicerad 2015-05-20)

Write Your Own Review

You will receive 15 Bonus Poäng upon approval of this review and/or rating.

Du recenserar: Proraso Beard Oil - Wood & Spice

How do you rate this product? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg