Captain Fawcett Beard Oil Ricky Hall's Booze & Baccy 10 ml

SKU: 2901013

Availability: I lager

Captain Fawcett Beard Oil Ricky Hall's Booze & Baccy 10 ml
199,00 kr
Betyg
10 Recension
OR

Kundrecensioner 10 item(s)

10 Item(s)

Capt fawcett still no 1
Luktar gott och riktigt bra för mitt skägg
Betyg
Recension av David / (Publicerad 2018-07-25)
Bra köp
Gick på rekommendationer och var nyfiken på doften.
Skön att applicera, doftar gott, bra koncistens. Känns lite exklusiv.
Gällande doften får jag dock mer känsla av jul än pub :D Men manlig helt klart.

Hade dock önskat att doften skulle sitta i lite längre och med tanke på att det endast är 10 ml så kunde priset vara lägre.
Betyg
Recension av David / (Publicerad 2017-11-09)
Bara KÖP!!!
Helt grym olja som verkligen doftar underbart samt för skägget förvånansvärt mjukt och följsamt.
Intensiv doft första 10min, men sen när topnoterna lagt sig så luktar den fantastiskt. Sambon gillade verkligen den klassiska mansdoften och värmen av kryddnejlika.
Betyg
Recension av Nicklas / (Publicerad 2017-09-03)
Bästa oljan
Luktar riktigt gott och blir inte sådär glansigt i skägget som andra oljor kan bli.
Betyg
Recension av Gargoth / (Publicerad 2017-07-06)
Manlig doft!
Otroligt bra skäggolja! Doften håller i sig väldigt länge men det är inte min typ av doft. Den luktar VÄLDIGT manligt/ äldre herre. Skulle rekommendera denna till personer 40+ pga lukten. Förutom lukten och dess karaktär så är det en otroligt bra produkt. Köp 10ml för att se om doften passar dig. Det är en väldigt dryg olja vilket är ett stort plus!
Betyg
Recension av Andreas / (Publicerad 2017-02-08)
Fantastisk doft!!
Fantastisk doft! Testat många oljor, men denna luktar och fungerar helt magiskt. Enda nackdelen är priset, då det endast är 10ml i flaskan.

Direkt efter köpet köpte jag balm i samma doft och funderar på att unna mig parfymen i julklapp. Doften känns verkligen exklusiv och manlig!
Betyg
Recension av Jonathan / (Publicerad 2016-10-07)
Bästa oljan!
Håller ordning på de yvigaste stråna i mitt skägg, luktar manligt och känns skönt mot huden utan att skägget känns oljigt. Används när man ska bort och vara fin och lukta gott.
Betyg
Recension av Magnus / (Publicerad 2016-09-27)
Tung olja
Tung olja, både i volym(tjock) och doft. Luktar karlakarl. Gillar att den inte är så rinnig. Passar mitt längre skägg.
Betyg
Recension av Jakub / (Publicerad 2016-06-16)
Suverän!!
Underbar doft och skönt mjukgörande efter en tung och dammig arbetsdag.
Betyg
Recension av Tommy / (Publicerad 2016-03-31)
Underbar doft
Älskar doften, behöver man säga mer? :)
Betyg
Recension av André / (Publicerad 2015-10-26)

Write Your Own Review

You will receive 15 Bonus Poäng upon approval of this review and/or rating.

Du recenserar: Captain Fawcett Beard Oil Ricky Hall's Booze & Baccy 10 ml

How do you rate this product? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg