Beardilizer Beard Growth Spray

SKU: 3072403

Availability: I lager

Beardilizer Beard Growth Spray

Regular Price: 385,00 kr

Special Price 269,00 kr

Betyg
14 Recension
OR

Kundrecensioner 10 item(s)

1-10 av 14

Page:
  1. 1
  2. 2
Helt klart värt att testa!
Tycker om den lite brännande känslan, känns lite som att det växer. Sprejar varje morgon och kväll, känns som att skägget får vila och växa i lugn och ro under natten! Värt att testa! Stark doft när man sprejar dock men det stör inte mig.
Betyg
Recension av Oscar / (Publicerad 2019-02-02)
Bra produkt men måste ha skäggborste
Är otroligt nöjd med denna produkt. Skägget blir lätt att forma så man slipper ha strån som petar ut överallt och blir dessutom väldigt mjukt och behagligt. Dock måste det appliceras med en skäggborste (Ej kam) för att få ett bra resultat
Betyg
Recension av Robin / (Publicerad 2017-10-24)
bra!
Tycker att doften är lite frän men känns riktigt gött i skägget! härlig volym, dock inte använt så pass länge att jag kan säga att det blivit skillnad men jag återkommer!
Betyg
Recension av Johan / (Publicerad 2017-05-09)
I really reccommend this product to anyone having issues with besrd growth
It worked well for me, I could see change in my beard it grew thicker and more full
Betyg
Recension av ghost / (Publicerad 2017-04-20)
skön skänsla
känns skönt i skägget
Betyg
Recension av Patryk / (Publicerad 2017-04-19)
Verkar faktiskt funka
Verkar faktiskt funka rätt bra, började växa på ställen där skägget varit lite glest, tycker dock att tonifying gelen verkar ge ett snabbare resultat, fördelen med sprejen är att den räcker längre.
Betyg
Recension av Erik / (Publicerad 2017-04-11)
Kul!
Mycket bra produkt till ett rimligt pris
Betyg
Recension av Erik / (Publicerad 2017-01-24)
VÄRD ATT PROVA
Har använt denna produkt i ca 1 månad, vilket är för kort tid att kunna se om den påverkar tillväxten, men upplever att jag släpper färre skäggstrån. Den har en skarp doft, vilket ger lite andnöd, tyvärr! Jag sprayar några gånger i handflatan, varefter jag masserar in det i skägget. Ger en angenäm ´´pirrande´´ känsla. Skägget verkar må bra av det! Rekommenderas!
Betyg
Recension av Owe / (Publicerad 2016-12-12)
SKÄGGET KÄNNS TÄTARE
Jag har använt denna under en 2-månaders tid och skulle vilja säga att skägget känns betydligt tätare och grövre efter kuren. Doften skulle kunna bli bättre men självklart är detta mitt val istället för tabletter. Men för bästa resultat ska man nog köra på båda samtidigt!
Betyg
Recension av Alexander Berg / (Publicerad 2016-06-27)
Varken eller
Har använt produkten ett bra tag och kan faktiskt inte (hur mycket jag än vill) konstatera att den hjälper skägget växa.
Måste dock tillägga att jag försökt använda den så regelbundet som möjligt men att det ibland glömts bort el dyl. Så om den används slaviskt och regelbundet så kanske resultatet kommer...
Betyg
Recension av Niklas / (Publicerad 2016-03-16)

Write Your Own Review

You will receive 15 Bonus Poäng upon approval of this review and/or rating.

Du recenserar: Beardilizer Beard Growth Spray

How do you rate this product? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg