Beardilizer Beard Growth Spray

SKU: 3072403

Availability: Tillfälligt slut

Beardilizer Beard Growth Spray
375,00 kr
Betyg
12 Recension

Kundrecensioner 10 item(s)

1-10 av 12

Page:
  1. 1
  2. 2
bra!
Tycker att doften är lite frän men känns riktigt gött i skägget! härlig volym, dock inte använt så pass länge att jag kan säga att det blivit skillnad men jag återkommer!
Betyg
Recension av Johan / (Publicerad 2017-05-09)
I really reccommend this product to anyone having issues with besrd growth
It worked well for me, I could see change in my beard it grew thicker and more full
Betyg
Recension av ghost / (Publicerad 2017-04-20)
skön skänsla
känns skönt i skägget
Betyg
Recension av Patryk / (Publicerad 2017-04-19)
Verkar faktiskt funka
Verkar faktiskt funka rätt bra, började växa på ställen där skägget varit lite glest, tycker dock att tonifying gelen verkar ge ett snabbare resultat, fördelen med sprejen är att den räcker längre.
Betyg
Recension av Erik / (Publicerad 2017-04-11)
Kul!
Mycket bra produkt till ett rimligt pris
Betyg
Recension av Erik / (Publicerad 2017-01-24)
VÄRD ATT PROVA
Har använt denna produkt i ca 1 månad, vilket är för kort tid att kunna se om den påverkar tillväxten, men upplever att jag släpper färre skäggstrån. Den har en skarp doft, vilket ger lite andnöd, tyvärr! Jag sprayar några gånger i handflatan, varefter jag masserar in det i skägget. Ger en angenäm ´´pirrande´´ känsla. Skägget verkar må bra av det! Rekommenderas!
Betyg
Recension av Owe / (Publicerad 2016-12-12)
SKÄGGET KÄNNS TÄTARE
Jag har använt denna under en 2-månaders tid och skulle vilja säga att skägget känns betydligt tätare och grövre efter kuren. Doften skulle kunna bli bättre men självklart är detta mitt val istället för tabletter. Men för bästa resultat ska man nog köra på båda samtidigt!
Betyg
Recension av Alexander Berg / (Publicerad 2016-06-27)
Varken eller
Har använt produkten ett bra tag och kan faktiskt inte (hur mycket jag än vill) konstatera att den hjälper skägget växa.
Måste dock tillägga att jag försökt använda den så regelbundet som möjligt men att det ibland glömts bort el dyl. Så om den används slaviskt och regelbundet så kanske resultatet kommer...
Betyg
Recension av Niklas / (Publicerad 2016-03-16)
Kanon
Använt Beardilizer Growth pack där denna varan är med. Under 4 månader har skägget blivit tätare. På ställen där jag inte hade skägg innan har det börjat gro :-) Om det är produkten i sig eller tiden skägget fått chansen till att växa spelar inte mig så stor roll. Sprayet ger en skön pirrande , brännande känsla , nästan som man känner att det växer :-)
Betyg
Recension av Tobias / (Publicerad 2016-01-10)
Utmärkt!
Fungerar verkligen, har testat att applicera på utvalda punkter och märkt bättre växt där. Ger dessutom härlig volym. Ett måste på varje hylla!
Betyg
Recension av Johannes / (Publicerad 2015-12-19)

Write Your Own Review

You will receive 15 Bonus Poäng upon approval of this review and/or rating.

Du recenserar: Beardilizer Beard Growth Spray

How do you rate this product? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg