Beardilizer Beard Conditioner and Softener Cream

SKU: 3072404

Availability: Tillfälligt slut

Beardilizer Beard Conditioner and Softener Cream
265,00 kr
Betyg
17 Recension

Kundrecensioner 10 item(s)

1-10 av 17

Page:
  1. 1
  2. 2
Bäst...
Härlig doft, bra stadga i skägget och dryg, köp den...
Betyg
Recension av Cliff / (Publicerad 2017-06-04)
Kanon
Luktar förjävla gött. Och får styrsel på spret-skägg! :)
Betyg
Recension av Tomten / (Publicerad 2017-05-02)
underbar
Helt underbar produkt
Betyg
Recension av Patryk / (Publicerad 2017-04-19)
Luktar inte gott
Hade otroligt svårt för lukten, luktar som någon bodylotion vi hade hemma när jag var yngre.
Lukten påminner om någon parfym för äldre tanter.
Testade att att blanda med en väldoftande skäggolja, då blev det lite bättre, men fortfarande var lukten lite för jobbig.
Själv föredrar jag en bra skäggolja
Betyg
Recension av Erik / (Publicerad 2017-04-11)
Mycket nöjd.
Första balmen jag använder och är mycket nöjd, skägget blir mjukt och lätt att borsta.
Betyg
Recension av Richard / (Publicerad 2017-03-07)
Inget för långt skägg?
Klibbig och tar tid innan den går in i skägget. Sedan upplever jag att skägget blir mer tovigt. Kanske bättre om man har ett kort skägg.
Betyg
Recension av Johan / (Publicerad 2017-01-16)
Ny favorit!
En ny favorit och den produkt jag länge sökt efter med ljus och lykta!

Den ger ditt skägg näring och fräschör, samt en lätt stylingeffekt utan att se överarbetad ut. Den är lätt att använda, kladdar inte varken på händer eller i skägg och det gör inget om man råkar ta lite för mycket.

Skägget får en naturlig och ren look och hindrar att bångstyriga strån spretar iväg under dagen. Rekommenderas varmt!
Betyg
Recension av Marcus / (Publicerad 2016-12-16)
HÅLLER VAD DEN LOVAR
Det här är verkligen en kanonprodukt! Lätt att massera in i skägget samtidigt som den har en ljuvlig doft! Använder den som komplement till Beardilizer Beard Growth Spray. Skägget blir lätt att styla och ger ett fylligt resultat som håller hela dagen utan att det känns varken stelt eller kladdigt! Stor burk som räcker länge! Har man som jag lite tunnare skägg så är det här att rekommendera!
Betyg
Recension av Owe / (Publicerad 2016-12-12)
Bästa produkten
Min nya favorit! En toppen produkt, har du inte prövat den så gör det. Du kommer aldrig att vilja vara utan den.
Betyg
Recension av Johan / (Publicerad 2016-11-28)
Utmärkt
Behaglig doft och mjukar upp skägget väl, fungerar utmärkt tillsammans med beard growth sprayen. Mycket prisvärd skäggvårds produkt.
Betyg
Recension av Erik / (Publicerad 2016-10-08)

Write Your Own Review

You will receive 15 Bonus Poäng upon approval of this review and/or rating.

Du recenserar: Beardilizer Beard Conditioner and Softener Cream

How do you rate this product? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg