Beard Junk Beard Lubricant

SKU: 2321003

Availability: I lager

Beard Junk Beard Lubricant
229,00 kr
Betyg
8 Recension
OR

Kundrecensioner 8 item(s)

8 Item(s)

Ljuvlig dof!
Gillade den inte, är nog den som jag är minst nöjd med av alla oljor jag testat. Känns som att oljan bara lägger sig som en tunn hinna utanpå skägget, och känns nästan som att den torkar ut skägget, kan kanske bero på alkohol?

Det positiva med den är doften måste jag säga, luktar grymt gott iaf
Betyg
Recension av Tobias / (Publicerad 2018-04-08)
Fräsch doft och lätt att applicera.
Fantastiskt fräsch doft och skägget känns riktigt mjukt efteråt. Tycker att den ger ett följsamt skägg och känns inte så fet som andra oljor kan göra. Pumpflaskan gör oljan enkel att dosera.
Betyg
Recension av Arne / (Publicerad 2017-03-19)
100% Nöjd.
Mycket bra. Skägget blir mjukt lent och väldoftande.
Betyg
Recension av Fredrik / (Publicerad 2017-03-05)
Rekomenderas starkt
Luktar gott och ger en bra känsla i skägget när man använder produkten, kommer beställa denna fler gånger
Betyg
Recension av Michael / (Publicerad 2017-01-16)
Rekommenderas
En väldigt gedigen produkt som luktar något annorlunda än andra skäggoljor (som ofta gärna luktar "skogshuggare", inget dåligt med det dock!)

Doften är mer mogen och tar inte över, passar bra för en "stilig" person eller tillfälle.

Oljan då? Den är både bra och dålig på samma gång. Det som är bra är att skägget blir silkeslent och helt underbart att arbeta med.

Det tråkiga är att den "går ur" rätt snabbt jämfört med andra oljor jag testat, kanske sitter kvar i 2-3h.
Betyg
Recension av Tobias Flykt / (Publicerad 2016-09-07)
Angenäm doft.
Andra oljan jag testar. Denna var något fetare men doften var väldigt angenäm! En favorit av de två jag testat.
Betyg
Recension av Anders / (Publicerad 2016-02-01)
Kanon!
Gör vad den ska och luktar jättebra!
Betyg
Recension av M / (Publicerad 2016-01-27)
Väldoftande olja!
Första oljan jag testat och är väldigt nöjd. Den gör jobbet med återfuktningen magnifikt och doftar därefter.
Betyg
Recension av Martin / (Publicerad 2015-12-03)

Write Your Own Review

You will receive 15 Bonus Poäng upon approval of this review and/or rating.

Du recenserar: Beard Junk Beard Lubricant

How do you rate this product? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg