Captain Fawcett Beard Balm Ricki Hall's Booze & Baccy

SKU: 2901014

Availability: I lager

Captain Fawcett Beard Balm Ricki Hall's Booze & Baccy
275,00 kr
Betyg
11 Recension
OR

Kundrecensioner 10 item(s)

1-10 av 11

Page:
  1. 1
  2. 2
Värd pengarna
Luktar ljuvligt och sitter i hela dagen. Klumpar sig inte och burken räcker länge.
Betyg
Recension av Pontus / (Publicerad 2019-10-28)
Under doft
Som vanligt är Captain Fawcetts wax bra men denna hade en fantastisk doft.
Betyg
Recension av Hisper / (Publicerad 2019-01-27)
Booze & Baccy?
Helt okej balm. Gör det den ska. Den doftar sadel, cigarr och mossa. Inte så bra som jag föreställt mig efter att ha läst/lyssnat på diverse recensioner. Bra egenskaper och funktion, men doften drar ner det för mig.
Betyg
Recension av Broke / (Publicerad 2018-06-11)
5 av 5
En härlig produkt med samma fina doft som Skäggoljan med samma namn.
Enkla att värma upp, fördelar sig fint i skägget.
Underbar doft.
Betyg
Recension av Plogen440 / (Publicerad 2018-02-10)
Värd varenda krona
Riktigt nöjd med denna bakom, skägget har blivit mycket mjukare sen jag köpte denna balm lätt att applicera i skägget också. Som tidigare nämnts så är doften pricken över i.
Betyg
Recension av Dennis / (Publicerad 2017-12-09)
Sjuukt bra!
Otroligt lätt jobbat med och med en fruktansvärt god doft!!!! den är väldigt dryg också, värd varenda krona!
Betyg
Recension av Karl / (Publicerad 2017-11-30)
Good shit på ren svenska ;)
Luktar gott och mycket mjukare än ett annat märke som jag tidigare använt.
Helt klart min nya favorit och den jag kommer återkomma till framöver om inget bättre dyker upp.
Betyg
Recension av The Swedish Lord / (Publicerad 2017-11-08)
Bästa Balmen
Luktar riktigt trevlig och sitter i länge. Bästa Balmen jag använt
Betyg
Recension av Gargoth / (Publicerad 2017-07-06)
Probably the best beard balm in the world!
En utomordentligt bra Beard Balm!
Behöver inte använda speciellt mycket för att få styr på skägget. Blir inte alls lika "flötigt" som vissa andra kan bli.

Jämfört med andra oljor/balms så har denna en mer personlig touch till doften, och inte den där "Doftgrans"-lukten.
Mjuk, rund, behaglig, mysig men ändå manlig och hård.

Som grädde på moset, så tycker till och med frugan om doften. Bara där är det 5 stjärnor!
Betyg
Recension av Hinken / (Publicerad 2016-12-13)
ETT MÅSTE!
Riktigt bra balm som sitter i hela dagen. Sen är doften den bästa jag känt av på en balm! Bara positivt att säga om denna balm!
Betyg
Recension av Jonathan / (Publicerad 2016-10-07)

Write Your Own Review

You will receive 15 Bonus Poäng upon approval of this review and/or rating.

Du recenserar: Captain Fawcett Beard Balm Ricki Hall's Booze & Baccy

How do you rate this product? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg