Efalock Travel Straight Brush

SKU: 2322513

Availability: I lager

Efalock Travel Straight Brush
465,00 kr
Betyg
16 Recension
OR

Kundrecensioner 10 item(s)

1-10 av 16

Page:
  1. 1
  2. 2
Åhh yeah
Var lite skeptiskt men vilken underbar produkt
Har ni inte en?
Köp en , det underlättar så mycket på morgonen
Betyg
Recension av haakon / (Publicerad 2020-02-03)
Väldig bra och snabb leverans
Trevlig och smydigt borste , lagom värme och skägget blir rakt men man måste ha ganska lång skägg. Mitt ät cirka 10 cmts lång och den tar inte riktig. Men på andra sidan har använd väeme borste två gånger. Annars riktig bra service från denne företag och snabb frakt. Det tog enbart 24 timmar att få den hem levererat. Bra gjort! kan verkligen rekomendera denna!
Betyg
Recension av Christian Perez / (Publicerad 2019-11-29)
Mycket nöjd men saknar lite.
Provat lite och den gör värkligen sitt jobb. Tycker ändå den kanske blir för varm. Hade inte varit fel med low medium high läge.
Liten smidig bra för resa men som reseborste hade jag nog velat ha lite längre sladd.
Betyg
Recension av Patrik / (Publicerad 2019-10-16)
Suverän!
Helt underbar borste , lagom värme och skägget blir rakt och lent. kan verkligen rekomendera denna!
Betyg
Recension av Makkan / (Publicerad 2019-07-23)
Bra resultat. Överdriv dock inte, eventuellt risk för missfärgning av ljust skägg.
Skägget blir markant rakare. Tar någon dryg minut för att bli varm. Mycket smidigare än att tvätta/föna/borsta. Jag upplever inte att den sliter särskilt mycket. OBS! Jag satt en gång framför TV's och värmekammade lite förstrött. Efteråt hade några av skägget ljusgrå partier fått en lite brun ton. Jag tror att jag kammade både mycket och långsamt på samma område så temperaturen blev för hög.
Betyg
Recension av Peder / (Publicerad 2019-05-15)
Köp o få styrning på ditt skägg
Såg reklam på liknande produkt men sökte på svensk sida köpte en och över förväntan.
Skägget blir rakt o inte svintokrylligt. Det blir även mjukare. Använder efter duchen när man torkat sig o sedan lite vax, olja eller balm efter. Det här rakt även efter man sovit.
Betyg
Recension av Bertil52 / (Publicerad 2019-04-19)
Skitbra!
Perfekt, exakt vad jag har letat efter.
Inget mer klydd med fön och kam.
Fick hem den på en dag, stort plus för det!
Betyg
Recension av Jesper / (Publicerad 2019-04-18)
Riktigt bra
Riktigt bra och smidig borste. Ger skägget en mjuk känsla samtidigt som det ser välvårdat ut.
Betyg
Recension av Petter / (Publicerad 2018-12-10)
Imponerande resultat på bara några minuter.
Har använt borsten ett antal gånger nu och måste säga att den fungerar bättre än förväntat. Mitt skägg brukar vara väldigt duktigt på att krulla sig åt alla möjliga håll och det brukar krävas störande lång tid att reda ut det på ett sätt som håller hela dagen. Med den här borsten är det en procedur på bara ett par minuter och resultatet blir riktigt bra. Skägget blir rakt och fint, men utan att se "plattångs-syntetiskt" ut och håller sedan den bra formen genom hela min arbetsdag och till stor del även genom följande nattens sömn.

Det känns inte heller som att den sliter något märkbart på skägget. Jag använder den efter att ha handdukstorkat skägget när jag har duschat på morgonen och har sedan i lite skäggolja efter borstningen, vilket verkar fungera väldigt bra.
Betyg
Recension av Per / (Publicerad 2018-10-12)
Inget att kalkylera om, alla med längre skägg bör ha en
Uppfyller vad den ska göra, liten och smidig och har lång sladd.
Betyg
Recension av Robert / (Publicerad 2018-09-23)

Write Your Own Review

You will receive 15 Bonus Poäng upon approval of this review and/or rating.

Du recenserar: Efalock Travel Straight Brush

How do you rate this product? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg